OM OS

Christian Gits Jensen, direktør.

Christian er direktør ved Jydeland Maskinfabrik A/S, hvor han sammen med sin bror Flemming, stræber efter at være en af de førerende indenfor dansk landbrug.

Christian står for den daglige kontakt med vores kunder samt leverandører, hvor han på fornemmeste vis sørger for at kundernes behov bliver opfyldt.

Christian er den som sørger for at udarbejde leverandørkontrakter som opfylder vores og kundernes behov. Derudover er Christian og hans bror Flemming de to som udarbejder nye tiltag og produkter til BOBMAN familien.

Christian håndterer den daglige kontakt med vores tysktalende forhandlere og vores danske kunder. Christian sætter en stor ære i, at vores kunder er trygge ved vores produkt og sørger altid for at løse dette til fulde. Hvad enten det handler om en demonstration ude ved kunden eller en bedre forståelse af vores produkter, sådan at vores kunder får det helt rigtige produkt til deres stald.

For at kontakte Christian bedes du skrive til:

Christian@jydeland.dk

 

Flemming Gits Jensen, direktør.

Flemming er direktør ved Jydeland Maskinfabrik A/S, hvor han sammen med sin bror Christian, stræber efter at bevare deres position som værende en af de førende indenfor dansk landbrug.

Flemming er vores konstruktør og sørger for at vores leverandører følger vores nye tiltag til vores maskiner via hans tegnings materiale. Sans for detaljen er noget som er kendetegnet ved Flemming, og det er noget som han sætter stor ære i. 

Udvikling er noget som Flemming vægter utrolig højt, og derfor skal alle nye tiltag være til gavn for vores kunder. Flemming og Christian sætter stor pris på udvikling, og det er her magien sker når de to brødre sætter sig sammen for at videreudvikle nuværende produkter, eller skaber et helt nyt produkt fra bunden.

Flemming har den daglige kontakt med vores forhandlere, hvor han sørger for at imødekomme deres ønsker vedrørende ordre, logistik etc.

For at kontakte Flemming bedes du skrive til:

Jydeland@jydeland.dk

 

Dennis Gits Jensen, Projektleder/Konstruktør og medejer.

Dennis er projektleder for nye såvel som eksisterende tiltag til designet af vores produkter. Det er her Dennis' tekniske viden og baggrund inden for teknisk tegning kommer i spil, da han er dygtig til at formidle ens idéer og forslag til noget håndgribeligt.

Han fungerer som bindeleddet mellem direktionen og det operative niveau, som giver et helt unikt indblik i den aktuelle situation. 

Dennis er frontfigur i vores udviklingsprojekter og tager gerne rollen som tovholder på diverse projekter. Han sørger derfor altid at vi overholder de deadlines vi har, både internt og eksternt. Det er og så ham som skaber den første kontakt til eventuelle nye leverandør som skal inddrages i projektet. 

Dennis stræber efter, at vores nye tiltag skal give værdi for kunden og på samme tid forbedre produktionsgangen. Vores tiltag skal som udgangspunkt altid forbedre produktionsgangen eller som minimum bibeholde nuværende udgangspunkt. Derfor har Dennis en stor berøringensflade som gør at han har et tæt samarbejde på tværs af organisationen.  

For at kontakte Dennis bedes du skrive til:

Dennis@jydeland.dk

 

John Stenaa, Servicemontør/ kørende sælger.

John er vores servicemontør i Danmark og varetager alle vores nationale kunder. Da John har den daglige kontakt med vores danske kunder, er det derfor også naturligt, at han kan hjælpe vores kunders behov med køb af nye og brugte maskiner.

Hvis du akut har brug for hjælp, så bedes du kontakte John på: 22 41 88 83.

Sammen kan i finde en løsning som passer ind i jeres tidsplan. 

Ok